ForuMini-Adı Gibi Sevimli Tek Adres
Oyunlar Gruplar Bloglar Albümler Mini-Chat

Go Back   ForuMini-Adı Gibi Sevimli Tek Adres > Spor > Galatasaray

Galatasaray Aslan lar burada buluşuyor

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30.06.07, 14:16   #1 (permalink)
ForuMini Meraklısı
 
кιηg_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Ümit yuvada kaldı

Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan, Galatasaray'da kaldı. Golcü futbolcu takımının bugünkü antrenmanına katıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.



Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.


Feldkamp, idmanlara bugün katılan Arjantinli futbolcu Carrusca için de, ''Carrusca anlamakta zorluk çektiğim bir şekilde antrenmana geç katıldı. Onunla görüştüm. Kendisiyle yeni bir başlangıç yapacağız. Temmuz ayının 7'sine kadar çalışıp diğer arkadaşlarının seviyesine gelecek'' dedi.

Takımda Song dışında eksiklerinin olmadığını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, ''Şimdiye kadarki gelişmelerden memnunum. Futbolcuların birbirleriyle ilişkileri çok güzel. Birbirlerine karşı çok açık davranıyorlar. Her şey bu kadar iyi giderken bundan sonra tek yapmamız gereken maçlardan iyi sonuçlar almak'' ifadesini kullandı.

ÜMİT KARAN: BAZI OLAYLAR BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞTİ

Ümit Karan ise, Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olduğunu ve bu konuda söyleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanına katılan ve sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, başka bir kulüp tarafından istenmenin güzel bir duygu olduğunu belirterek, ''Ama ben bu konuda herhangi bir şey söylemedim ki bir açıklama yapayım. Bazı olaylar bizim dışımızda gelişti. Söyleyecek başka bir şey yok. Ben Galatasaray'ın sözleşmeli bir futbolcusuyum''' dedi.

Ümit Karan'ın basın mensuplarına açıklama yapmadan önce, Genel Menajer Mustafa Turgun ile kısa süreli bir görüşme yapması dikkat çekti.
__________________


кιηg_61
кιηg_61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gittin içimde kaldı ayrılık kan uykusu Aşk Şiirleri 0 27.06.07 03:30
Mehmet Topuz Kayserispor'da kaldı кιηg_61 Futbol 0 12.06.07 14:37


Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:57 .

rss alexa Firefox 2