ForuMini-Adı Gibi Sevimli Tek Adres
Oyunlar Gruplar Bloglar Albümler Mini-Chat

Go Back   ForuMini-Adı Gibi Sevimli Tek Adres > Spor > Beşiktaş

Beşiktaş Kara Kartallar Burada Buluşuyor.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15.08.07, 13:14   #1 (permalink)
ALeMiN KraLı
 
Blackeagle59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart SaĞlam: ''aÇik OynayacaĞiz''

[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Zürih ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşması öncesinde düzenlediği basın toplantısında kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıtarak avantajlı bir skor almak istediklerini söyledi.


Sağlam, Türk futbolu ve Beşiktaş camiası için önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Amacımız avantajlı bir skor yakalamak. Kendi oyun anlayışımız içinde pozitif bir futbol oynayarak, kendimizi mutlu edecek bir skor elde etmek olacak. Rakibimizi tanıyoruz. Zaaflarını biliyoruz. Tello ve İbrahim Kaş cezaları, Mehmet Yozgatlı'nın sakatlığı dışında eksiğimiz yok" dedi.

Brezilyalı golcü Bobo'nun durumunun iyi olduğunu ve oynamasında bir sakınca bulunmadığını ifade eden Sağlam, "Bobo iyi durumda, oynaması için engel yok, Rüştü de olumlu gelişmeler var. Diatta fiziksel olarak 90 dakikayı çıkaracak seviyede olmasa da ihtiyacımız olursa oyuna dahil olabilir. Koray'da da gelişmeler var. Durumu maç saatinde belli olacak. Ben futbolcularımın çok ekstra bir durum olmazsa sahada yüz de yüz oynamasını isterim. Bu sebepten futbolcuyu tam hazır olmadan riske etmek istemem. Rüştü de bu düzeyde. Son antrenmana çıkıp yarın ki maç için kararımı vereceğim" şeklinde konuştu.

Deplasmanda gol yememenin önemli olduğunun altını çizen genç teknik adam, "Bir de gol atarsak ikinci maç için avantajı yakalarız. Ama oyun anlayışımız tamamen gol yememek için olmayacak. Ofansif yönümüzü de ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

Milli takımlar düzeyinde Türkiye ile İsviçre arasında yaşanan olaylar hatırlatılan Ertuğrul Sağlam "Geçmişte çeşitli hatalar ve yanlışlar oldu. Biz geçmişte yapılan hataların mirasçıları değiliz. Beşiktaş olarak iki maçta da Türk insanın misafirperverliğini herkese göstermek istiyoruz. Aynı zamanda iyi bir futbol ziyafeti çektirmek istiyoruz. Genel anlamda oyuncularımızla Beşiktaş'ın sahada iyi futbol ortaya koyması kadar, davranışlarımızla da örnek olmak istiyoruz. Futbolcularımızda bu yönlerini ortaya çıkarmak için fedakarlık gösteriyorlar" dedi.

Sağlam, Zürih teknik direktörü Bernard Challandes'ın "Gol yesekte daha fazlasını atarak galip geleceğimize inanıyorum" sözleriyle ilgili olarak ise "Eğer rakibimiz gol yemeye hazırsa biz de 4 gol yemeye hazırız ama o zaman onlar da kalelerinde 5 gol göreceklerdir" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş teknik direktörü, karşılaşmanın hakemi Riley hakkında ise şöyle konuştu: "Üst düzey bir karşılaşmada hakemin art niyetli olacağını sanmıyorum. Biz kimse ile polemiğe girmek istemiyoruz. Hakem ne yaparsa yapsın biz maçı iyi bir skorla bitirmek için sakinliğimizi korumak zorundayız. Büyük hedefler kovalayacaksak, hedeflerimize ulaşmak istiyorsak sadece işimizi yapmalıyız. Yarın ki maçın hakemi konusunda da bir çekincemiz yok."

Sağlam, son olarak Zürih'ten fiziksel anlamda daha iyi olduklarını belirterek, "Beşiktaş'ın bu sezon bir daha Sheriff Tiraspol gibi fizik gücü yüksek başka bir takımla karşılaşacağına inanmıyorum. O rakibimizi eledik ve bundan sonra da kesinlikle gruplara kalacağımıza inanıyorum. Sheriff takımı yetenek olarak tabiî ki çok iyi bir takım değildi ama mücadele bakımından bu sezon karşılaşacağımız en iyi rakipti" dedi.

Sağlam, PFDK tarafından İbrahim Üzülmez'e verilen 3 maçlık cezanın da ağır olduğunu sözlerine ekledi.

Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman da tüm maçların zor olduğunu vurgulayarak, "Bir önceki turda zordu. Biz kendimizi güveniyoruz. Yarın da zor olacak. Ama hedefimiz avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek. Bir skor veremem ama iyi bir futbol ortaya koyacağız. Çok kısa sürede yoğun bir maç temposu yaşıyoruz. Ama alıştık artık. Fiziksel olarak bir sıkıntımız yok. Ama maç konsantrasyonu olarak bazı sorunlarımız olabilir. Ama bu durumu da aşacak güçteyiz" şeklinde konuştu.
__________________
[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]

[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]
Blackeagle59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.07, 23:03   #2 (permalink)
Asistan
 
kan uykusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

şu aralar maç 1-0 kartalın üstünlügü var...kalbimiz bjk ile...
__________________
dikkat bu genc erdogdulu!
kan uykusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks



Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sağlam: "Kazanmamız gerekiyordu" Blackeagle59 Beşiktaş 1 06.08.07 02:12
"Sağlam Mourinho gibi" no comment Beşiktaş 0 02.07.07 12:13
Bjk'nİn Yenİ Patronu ErtuĞrul SaĞlam.. Kalpazan Beşiktaş 2 07.06.07 02:35


Bütün Zaman Ayarları WEZ +4 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:29 .

rss alexa Firefox 2