19.05.07, 16:44
|
#1 (permalink)
|
|
!...тѕ∂//
Rep Puanı: 4000
İtibar Gücü: 500
|
Anne HayvanLarın KarınLarındaki YavruLarı (: [Çok SevimLi GörünüyorLar]
"Animals in the Womb” yani Anne Karnındaki Hayvanlar adlı belgesel için çekim yapan ekip, gebeliğin baþlangıcından doğuma kadar olan tüm evreleri görüntüledi. Görüntüler, hayvanların anne karnındaki şaşırtıcı geliþimini gözler önüne serdi...
[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]
Görüntüler, hayvanların anne karnındaki şaşırtıcı gelişimini gözler önüne seriyor.
Anne karnındaki iki yıllık serüveninin altıncı ayındaki filin bu görüntüleri, 3 boyutlu tarayıcı ve mikroskobik kameralar kullanılarak yapıldı.
Resimdeki 12 aylık fetus, aşağı yukarı 45 cm uzunluğunda ve 12 kg ağırlığında. Hortumunu ağzına götürebiliyor.
''Animals in the Womb'' yani Anne Karnýndaki Hayvanlar adlı belgesel için çekilen görüntüler, hayvanlarýn ilk kez anne karnýndaki geliþimini gösteriyor.
Annesinin karnýndaki 52. gününde görüntülenen Golden Retriever cinsi köpeğin açık krem renkli tüyleri ve sakalları net bir þekilde görülüyor. Gözünü koruyan gözkapağý 39. haftada eriyor.
29 haftalık yunus, gözlerini oynatıyor ve annesinin rahminde yüzüyor. 6 hafta içinde yüzgeç ve kuyruğu çıkmaya başlıyor.
Sadece 63 gün sonra anne karnındaki köpek fetusu, kuvvetli bir koku alma duyusuna ve insanın duyamadığı sesleri duyma özelliğine sahip oluyor.
Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum
Düze çıkmaz yollarım inemez oldum
Geçmiş günler düğüm düğüm
Çözemez oldum güzelim
Sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum güzelim...
Kazım Koyuncu - Anılar Düştü Peşime
|
|
|