athenna Nickli Üyeden Alıntı
seyyyyyyyyyyy...kizma ama ben hala indiremedim soylemeyi unuttum ben gercek bir acemiyim maalesef yaa..gulmeyinnn..
|
simdi yukarda 4 link veriyoruz dimi alt alta 1 linki tikliyorsun ve rapid in sayfası aciliyor orda
Premium Free yazar sen free yi tikliyorsun bir zaman saati cikarsa mesela 1.8 gibi bu zamanin sifirlamasini bekliyorsun bu zaman degişik olabilir sonra karsina asagidaki gibi menu gelir baslarinda ufak kutucuklar olur ilk geldiginde 1 tanesi isaretlidir istersen bu isareti baska kutuya tıklıyarak orayı işaretliyebilrisin ve sonra bunlarin en altındaki download duğmesine basarsan yuklemeye baslar
Download via Cogent #2
Download via GlobalCrossing #2
Download via GlobalCrossing
Download via Level(3) #2
Download via Level(3) #4
Download via Level(3) #3
Download via Level(3)
Download via TeliaSonera
Download via TeliaSonera #2
Download via Teleglobe
Download via Cogent
yükleme isin bitince adsl modemini kapat acman lazım cunku buraya uye degilsen pes pese yukleme yapmana izin vermez ilk yuklemen bitince 2 saat beklemeni ister bekleme suresi dosya boyutuna gore degişir eger beklemek istemiyorsan o zaman ip degişmesi icin modemini kapatip acacaksin tekrar internet geldiginde 2 part secip ayni islemleri yaparsan 2 partıda yuklemeye baslar her part bittikten sonra modemini kapatip acarsan beklemeden yuklemelere devam edersin