Avrupa’dan Transfer Dedikoduları
Barcelona forveti Samuel Eto'o Manchester United'ın transfer listesinde bir numara. (Daily Mail)
Manchester United, Sporting Lisbon orta saha oyuncusu Nani'ye yaklaşık 23 milyon euro teklif edicek.(Daily Mirror)
Newcastle forveti Michael Owen'ın kontratındaki 9 milyon paundluk artış, United, Chelsea ve Liverpool'u alarma geçirdi.
Barcelona, Arsenal'in yıldız golcüsü Thierry Henry'e 22 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.(Daily Star)
Chelsea West Ham forveti Carlos Tevez'in peşinde (Daily Star)
Tottenham, başarılı forvet Dimitar Bervatov'u bırakmak istemiyor. (Mirror)
Arsenal'e dönmek istemeyen Jose Reyes, İspanya'da bir kulüp bulmaya çalışıyor. (The Sun)
Liverpool, Palermo'nun Brezilyalı forveti Amauri'nin peşinde (The Sun)
Reading oyun kurucusu Steve Sidwell, Newcastle'dan gelen teklifleri kabul etmeyeceğini ve bu yaz Chelsea'ye transfer olmak istediğini açıkladı.(The Guardian)
Portsmouth, Reggina forveti Rolando Bianchi'yi kadrosuna katmak için Juventus'la sıkı bir yarışa girdi. (Daily Star)
Marsilya yıldızı Franck Ribery, Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Chelsea ve AC Milan'ın oynamak için can attığı kulüpler olduğunu açıkladı.
Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho gelecek sezon da takımın başında olacağın ve kadrosunda büyük bir değişkliğe gerek olmayacağını söyledi. Kanat oyuncusu Arjen Robben'in de kulüpten ayrılmayacağı söylenenler arasında.
Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum
Düze çıkmaz yollarım inemez oldum
Geçmiş günler düğüm düğüm
Çözemez oldum güzelim
Sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum güzelim...
Kazım Koyuncu - Anılar Düştü Peşime
|