Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.04.07, 19:04   #4 (permalink)
Hayalperest
!...тѕ∂//

Hayalperest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Üye Adlarının Altında Bulunan Simgelerinin Anlamları

Forumda Gezdiğiniz Her Konularda Forum Üyelerinin Altında Simgeler Göreceksiniz. Bu Simgeler Üyenin İlgili Olduğu Bildirim Kısmıdır. Resime Bakacak Olursak:

[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]

1- Üyenin Online / Offline Olduğunu Gösteren Durum Simgesidir. Eğer Simge Gri Renkte İse Bu Üyenin Şu An İçin Forumda Olmadığını Yanı Offline Durumda Olduğunu anlarız. Eğer Simge Yeşil Renkte İse Bilinki O Kullanıcı Forumda Online Yani Aktif Durumdadır.

2- Bu Simge Rahatsız Olduğunuz Kullanıcıyı Anında Yönetime Bildirmek İçin Kullanılır. Şikayetiniz Yönetimdeki Kişilere E-Mail Olarak Ulaşacak Ve Olaylara Anında Müdahale Edebilecektir.

3- Terazi Simgesi Kullanıcıyı Bir Nevi Ödüllendirme Butonudur. Paylaşımcıya Destek Olmak Gibi. Onun Paneline Gizli Yorum Yollamaktır. Bu Simgeye Tıkladığınızda Karşınıza Çıkan Pencerede Gizli Yorumunuzu Yazıp Ona Destek Olabilirsiniz. Gizli Yorum=Kişinin Kullanıcı Paneline Özel Yorum Yollamaktır.

4- Konu İçerisinde Göreceğiniz Bu Yeşil Kareler İse Kullanıcının Forumda Olan Değerinin Fazla Olduğunu Gösterir. Sizlerin Vermi Olduğu Gizli Yorumlar Sayesinde {Teraziye Tıklayıp Rep Vermek} Bu Yeşil Kareler Artmaktadır. Bu Yeşil Kareler Üyelerimizin Paylaşma İsteğini Arttırıcı Olup Daha Fazla Emeğe Teşvik Eder.
Rüzgarla yarışırken koşamaz oldum
Düze çıkmaz yollarım inemez oldum

Geçmiş günler düğüm düğüm
Çözemez oldum güzelim
Sevda yüklü bulutlardan geçemez oldum güzelim...

Kazım Koyuncu - Anılar Düştü Peşime

Hayalperest isimli Üye şimdilik offline konumundadır