1. zordur daglarda kardelen olmak zordur topragı çatlatıp güne bakmak ama gerçekte zor olan senin gibi bir dost bulmak
2. ağla yaralı kalbim hepsi yalan.. ağla bir avuç küldür elde kalan. artık savrulup gitsende rüzgara.. ağla mazidir şimdi senin olan..
3. şimdi seni bir öpsem iki kıskanır üç öpsem dördün hatrı kalır benımle butun sayıları denemeye varmısın?
4. gülünü gülene ver kalbini sevene ver arkadaşlık çok hoştur değerini bilene ver.
5. yağlı boya resimlerine benzemez gecenin karanlığı içimde içime sığmayan bir gariplik var ya ben fazlayım bu sehirde yada yanımda eksik biri var her sabah uyandığımda yastığımı farketmeden seni sevdiğimi farkediyorum sensiz bir gün düşününce hiç uyanmak is
6. ZORUMA GİDEN SENSİZLİK DEĞİL ZAMANIN İÇİNDE SENİ ARAMAK BU DA DEĞİL ZORUMA GİDEN VARLIĞIN VARKEN ŞUANDA YOKLUĞUNU YAŞAMAK Bİ TANEM
7. sana bir gül versem benimle gelirmisin, sana bir söz söylesem benimle evlenirmisin
8. merhaba hüzün adası!ben duygu gemisigecenin ilk ışıklarıylademir arttım kıyılarına yüküm mutluluk hadi uyan aç gözlerini bak ne diyor gemideki ses $€Nİ ÇOK ÖZL€DİM!!!
9. aya seni sordum yıldızlara sor dedi,yıldızlara sordum güneşe sor dedi,güneşe sordum aşkının ateşinden göremiyorum dedi!
10. benim canım sevgilim iyiki varsın allah ömrü benden alsın ömrüne katsın....
|