Konu: Nokia N72
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.07.07, 17:00   #3 (permalink)
ΗλβΙL
АdministratoR

ΗλβΙL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ΗλβΙL - İCQ üzeri Mesaj gönder ΗλβΙL - YAHOO üzeri Mesaj gönder ΗλβΙL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

ben kısa bir yorum yapayım;

telefon n70 ile n73 arasına sıkışan bir telefon. n70 ile arasında iki önemli fark var biri dış kasası bir diğeri ön kamerasının olmayışı ...

güncel fiyatlara baktıgımızda n72 nin daha ucuz oldugunu görüyoruz. fark ön kameradan kaynaklanıyor bana n72 mi yoksa n70 mi deseler ben n70 derim. sebebi ise n70 in tam anlamıyla piyasa telefonu olması satıyorum dediginizde satabilirsiniz.

ama açık konuşmak gerekirse ben n70 ide n72 yide almam gider bir n73 ya da e65 alırım.

benden bu kadar...
[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]--[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]--[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]--[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]--[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]

[Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...][Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...][Sadece forumumuza üye olanlar linkleri görebilirler Tiklayin ve kaydolun...]
Bu Yürekle Kimse Başa Çıkamaz.. Bana Yaptıkların Beni Yıkamaz..
ΗλβΙL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla